Reacties

Geert en de onderkoning. — 6 reacties

 1. Avatar van korenhert
  Nou maar hopen dat Geert heelhuids heen en terug kan met dat vliegtuig en daar in GZ op straat zijn toespraak kan houden (zonder storend moslimgeschreeuw). Een aanslag daar of onderweg op ‘m is zeker niet ondenkbaar

 2. Avatar van Bas
  korenhert: Geert is daar maar één van de vele sprekers. Een relatief onbekende Hollander. En amerikanen hebben meer het het vrije woord dan wij.

 3. Avatar van Observeerder
  netjes verwoord Victor …

  De problematiek van het Fenomeen Wilders, in de contreien van het Nederlands politiek (e) beeld…. ten opzichte de angst fobie….. van de Nederlanders….. voor de islam…. ten aanzien van het buitenland

  pfoei … die is er uit.

  Je kunt je er een goed beeld van vormen wat het probleem eigenlijk is.

 4. Avatar van Ruud Zweistra
  Generaal b.d. Van Vuuren deed het anders ook heel aardig…

 5. Avatar van Zelf Reflectie
  @victor,
  "GW: …….Om de mensen bij de les te houden is voortdurende aandacht nodig. En die krijg je alleen als je geen blad voor de mond neemt… "

  Helemaal mee eens!

  Daarom ook hier een mond zonder blad:

  GW is een oorlogszuchtige volksmenner met een MacMening gebaseerd op ongenuanceerde en haatzaaiende one-liners met alle kenmerken van een psychopaat. Daaronder aalgladde en opportunistische ("breekpunt" AOW) praatjes gebaseerd op een instrumentele omgang met mensen. Dit laatste betekent bijv. wel de stemmen uitmelken echter geen democratische zeggenschap als lid van de partij. Of "meepraten" veinzen middels een als schapen blatende tweedekamerfractie c.q. applausmachine in de beste traditie van Stalin, Kim Yong-Il of rechtse kerken.

  Net als Satuka mag ook jij mij bannen. Immers mensen die een absolute vrijheid van mening najagen kunnen mij niet meer verbazen als ze anders handelen dan ze zeggen.