Reacties

Het kernthema van de Islam: “strijdt tot de wereld van Allah is”, wordt onvoldoende weersproken — 1 reactie

 1. Ik zou niet te veel verwachten van een nieuw kabinet Rutte. Zeker niet als GroenLinks daar deel van uit gaat maken. Ik wordt er een beetje moe van mezelf te herhalen, maar volgens mij is het volgende aan de hand.

  De politieke elite, links en rechts, beiden om hun eigen redenen, is in de ban van niet alleen een Europese, maar ook een globale éénwording. Waar links zich koestert in de hoopvolle gedachte aan een globaal arbeiders-utopia, ziet rechts de wereld-dominantie van een New World Order van multi-nationals voor zich. Dat maakt beide kanten van het politieke spectrum tot hard-core eurofielen. Basis voor deze droomwereld is het Van Coudehove-Kalergi plan. Voor de aanhangers van de religie van ‘de maakbare samenleving’is dit een soort bijbel. Maar wel beschouwd is het een blauwdruk voor de genocide van alle rassen, culturen en naties, die allemaal uitgewist dienen te worden voor het ultieme einddoel: wereldvrede.

  Voor de cynische Europese elite en de technocraten in Brussel is de islam niets anders dan een middel om hun idee van Europese integratie te verwezenlijken. Ze weten donders goed hoe de islam werkt en hoe deze zich een weg door Europa baant met alle problemen van dien. Ze creëren een probleem om hun oplossing op los te laten. Dat plan speelt al sinds de EG zich in 1975 heeft laten chanteren door de Saudi’s in de vorm van de Resolutie van Straatsburg. Dat is de basis van de islamisering van Europa. Misschien zagen de toenmalige ondertekenaars in de islam een perfect lange-termijn wapen. Misschien waren het bange, naïeve idealisten… Ik denk het niet, want regeren is vooruit zien. Hoe het ook zij, het onzalige plan leidt nu tot polarisatie en chaos, zeker gezien de huidige moslim invasie.

  Het creëren van chaos is een perfecte reden om de teugels strakker aan te halen en een steeds omvangrijkere politiestaat te bouwen. De taal van de Europese ‘leiders’wordt al steeds agressiever en dwingender naar burgers en landen die niets willen weten van de politiek correcte benadering van de islamisering van Europa.

  De islam is dus een middel om het gebruik van dwang en geweld te legitimeren als onwillige (lees: verstandige) burgers en lidstaten niet mee willen gaan in de zelfdestructieve richting waarin de EU zich nu beweegt. Er wordt niet voor niets gewerkt aan een Europees leger, onder het mom van ‘beter het hoofd kunnen bieden aan de Russische dreiging in het oosten”. Het kan net zo goed ingezet worden tegen opstandige lidstaten en eigen bevolking.

  In mijn ogen zijn degenen die de islam faciliteren en gebruiken om hun eigen agenda te realiseren het grootste probleem. Er wordt cynisch gebruik gemaakt van verdeel en heers taktieken en uiteindelijk is iedereen slachtoffer van de Europese/ wereld elite. Deze moet aangepakt worden.

  Wat de islam betreft: het is als de kikker die de schorpioen, ondanks zijn bedenkingen, op zijn rug mee nam naar de overkant van de rivier… Het is de aard van het beestje. Dat weten we. Nu moeten we nog een manier vinden om dat de consumerende massa aan het verstand te peuteren zodat we onze ‘leiders’ kunnen vervangen. En de ruimte voor de islam drastisch beperken. Omdat wij het Westen zijn. En niet het Midden-Oosten.