Reacties

Valse Nichten — 7 reacties

 1. Vriendelijke groet, nu even vanuit Tiel, maar Wiesbaden is waar ik nu leef.
  Eindtijden kun je in je eentje niet tegenhouden, die gebeuren gewoon. Gewoon eenvoudig jezelf blijven zijn, dat lijkt me goed genoeg.

 2. ‘O, ik pik het niet dat je mijn contacten zodanig wegzet’ zei zij van achter haar verwrongen masker.En schreef vervolgens een stukkie.
  Ja,ik zag het ook en deel jouw irritaties uiteraard.De firma `Kroon` in de Schuyt.Ik ga het hem binnenkort persoonlijk zeggen! Niet dat het helpt,maar sommige dingen met je uiten!Voor jezelf.

 3. Het tegen Kroon zeggen helpt inderdaad niet. Beter kennissen er van te overtuigen PC Hooft en C Schuijt voortaan te mijden.

 4. In je eentje kun je niets. Was altijd al zo. Juist dat individualisme is de kwaal. Daar wil ik nog wel iets aan proberen te veranderen. Heb niet veel beters te doen. Jij wel dan?

 5. ik denk eerder dat het individualisme een noodzakelijke ontwikkelingsstap is waar je doorheen moet of wat je moet overstijgen.
  Veel beters valt er niet te doen op deze aardkloot lijkt me, ieder op z’n eigen manier 🙂 Het grappige met deze dingen is dat je nooit echt in je eentje bent. Daarom kun je toch meer bereiken dan je denkt.

 6. De “valse nicht” bestaat niet, wel de valse mens.
  Overigens een tenenkrommend programma dat “Hoe heurt het”.
  Ik zou zeggen: “Het meurt en wel verschrikkelijk”.

 7. Natuurlijk maakt een mediageile omhooggevallen decadente Jort gretig misbruik van een allang onnozel consumptief geworden Kerst van de Supermarktkerk en bij hem natuurlijk van zijn PCHooftkathedraal, wat niets meer met christendom te maken heeft. Christendom kent zijn 20 eeuwen oude al lang niet meer begrepen, oude “literaire genre”, van zijn twee totaal verschillende joods-christelijke”geboorteverhalen”, van de eerste joodse-christenen. Als je daar onnozel en onwetend de ons bekende “historische verslagen” van maakt, “vermoordt” je mooie oude verhalen en hou je een zielige kerst over met lichies, engeltjes, herdertjes, sterretjes, dure kleding en smulpartijen..en armzalig opgefokte menselijkheid. Smakelijke kerst!