Reacties

Knuffelaars bitte rechts einordnen! — 8 reacties

 1. Avatar van Henk Daalder
  Rechts stemmen is dom,
  Je hanteert een Nederlands probleem voor een EU keuze.
  Beter kun je EU problemen gebruiken om een keuze te bepalen.

  Linkse parlementariers lijken ook meer voor ons land te kunnen betekenen in de EU.

 2. Avatar van Ajakuka
  Sluit je aan bij Een Ander Links Geluid, zou ik zo zeggen. 😉

 3. Avatar van Me.myself.and.i
  Ik ben het niet met je eens dat dit iets is vanwege de feminisering van de politiek. Waarom moeten er dieren worden gefokt puur en alleen voor hun vacht, voor mensen die van gekkigheid niet weten wat ze met hun geld moeten? Waarom is het "knuffelen van dieren" voldoende argument om dan maar helemaal niet meer links te stemmen?

 4. Avatar van Victor Onrust
  @Henk,. Dom? Tja, als je zo begint… Verder is er een vrij brede consensus dat het EP niet heel erg veel EU problemen kan oplossen en dat je je stem het beste kunt gebruiken om vrij grove signalen af te geven. Landelijk en EU
  @Peterv Ik heb ook wel zin in iets anders: http://www.vkblog.nl/bericht/254521/Socialisten_2009. Ik vind je helaas nog iets minder geschikt voor het van de grond krijgen van een politieke partij dan mezelf. Dus als je oproep bedoeld is om me bij jou aan te sluiten… helaas!
  @Me (1) Ik zie het belangwekkende van het onderscheid niet tussen of een dier (of plant) voor slechts één doel geteeld wordt of voor meerdere. En (2) ik zie het belangwekkende niet van het onderscheid of dat doel verfraaiing is of (meer luxe vormen van ) voedsel. Tenslotte is deze knuffelactie (3) de druppel die de emmer doet overlopen, zoals uit mijn blog ook overduidelijk blijkt. Het is op zich geen voldoende argument.

  Overigens heb ik, mijn stempotlood met twee handen wegtrekkend van andere hokjes, toch links gestemd.

 5. Avatar van Victor Onrust
  Test om te kijken wat RSS doet bij wijziging van het aantal reacties

 6. Avatar van Catharina Anna Maria van Vliet
  Dan ga je toch een bontjas kopen? Moet die persé van vers gevilde nertsenvellen gemaakt zijn?

 7. Avatar van Victor Onrust
  @CAM Nou vers hoeft niet. Mijn blog gaat helemaal niet over bont. Overigens: weet jij misschien of er een speciale slangenfokkerij is voor slangenhuid voor slangenleren laarzen? Dat lijkt me wel wat.