Comments

Nieuw bij de Volkskrant: Wetenschap gekaapt door Gutmensch — 3 Comments

  1. Ik was en ben nog steeds onder shock over het extreem tendentieuze en onder elke maat geschreven artikel van Keulemans. Als ik bij de VK als redacteur zou werken, eiste ik zijn vertrek, naar het motto: hij eruit of ik. Meneer Keulemans, u bent schoftentuig, om er Wim de Bie nog eens bij te halen.

  2. Uw reactie met de beschuldiging van terrorisme is voor mij als gelovige even onbeschoft als die van Keulemans aan Wilders. Dat soort beschuldigingen kunnen mensen beter achterwege laten en ze lokken elkaar onophoudelijk blijkbaar uit! Ik wijs er u slechts fijntjes op hoeveel niet gelovigen naast gelovigen onbeschoft terroristisch zijn/waren in hun gelijkhebberij. Het ligt meer aan radicale menselijke gelijkhebberij en zich ondanks mensenrecht en mensenplicht kleinzielig beter blijven vinden dan anderen dan aan geloven of niet-geloven!