Comments

Gansschieten — 4 Comments

 1. Avatar van Catharina Anna Maria van Vliet
  Ga ik jou stem straks neutraliseren.

  alhoewel, ik woon in een andere provincie….

  Ik zal mijn zoon in Amsterdam eens bellen 🙂

 2. Avatar van Victor Onrust
  @Cam
  Het is niet met vreugde dat ik zo gestemd heb. Maar links zal toch eens moeten ophouden met roepen dat geen enkel verworven recht mag worden aangetast. Een aantal normen zal naar beneden moeten worden bijgesteld. Dat zal altijd ergens pijn doen. Ik verwacht van links dat ze daarover met creatieve ideeën komen.

 3. Avatar van RobertK
  Als het afschieten van ganzen voor jou de belangrijkste keuze is moet je dat gewoon doen.

 4. Avatar van Blutch1
  Eerst maar eens de tering naar de nering zetten.
  En die ganzen wel opeten natuurlijk anders is het verspilling.