Comments

Geachte heer Voorhoeve, — 3 Comments

 1. Avatar van Ruud Zweistra
  Als je geen bericht terug hebt gekregen, is de mail in ieder geval elektronisch aangekomen. Is de mail op één of andere manier niet bezorgbaar, krijg je daar altijd een melding van.

 2. Avatar van Ratna Pelle
  Goed initiatief. Je kunt er niet automatisch vanuit gaan dat je reactie is aangekomen als je geen foutmelding hebt gekregen, heb ik onlangs ervaren. Ik zou in zo’n geval toch om een leesbevestiging vragen. En waarom niet de andere leden van de raad van toezicht ook een mail sturen, met een cc aan het bestuur van Oxfam-Novib?
  Succes met verdere acties op dit gebied.

 3. Avatar van Victor Onrust
  Update: Er wordt kennelijk alles bekeken waar NOVIB in voorkomt. Ik heb inmiddels een reactie van "senior media officer" (kuch) Ruud Huurman waarin onder andere het volgende:

  Voor alle duidelijkheid: wij proberen zo veel mogelijk te reageren op kritische vragen en willen beslist transparant zijn over ons werk.
  Zo hebben we bijvoorbeeld de blogger Bjorn, die op de Dagelijkse Standaard een aantal zeer kritische verhalen schreef over ons, persoonlijk bij ons uitgenodigd om hem toelichting te geven op zijn vragen. Helaas weigerde hij dat en bleef ons anoniem volgen. Ik geef je mail aan Voorhoeve door en hij zal je een reactie sturen.