Reacties

Dwingende Logica — 14 reacties

 1. Avatar van Ruud Zweistra
  Gunst, heeft die Schuyt dat echt gezegd?

  Vroeger, toen ‘ie nog stukjes schreef in de VK, had ik nog wel een redelijke tot hoge pet van ‘m op.

  Maar geleidelijk is die pet diep in de modder geraakt.

  Oh,en Victor, als iemand als, bijvoorbeeld, alib bondon zegt dat één plus één drie is,dan is dat doodgewoon zo.

  Dat helpt geen moedertje-algebralief aan.

  Al was het maar omdat hij hiervoor alhier bijna universele bijval krijgt van de lokale schaapskudde.

 2. Avatar van Victor Onrust
  Schuyt heeft het niet zo gezegd. Er staat "Het verdedigt" en niet "Hij verdedigt". Overigens bewijs het MC-DOM hier ter plaatse te veel eer door er bij elke reactie naar te verwijzen. Zo wordt het nog een obsessie.

 3. Avatar van Mihai Martoiu Ticu
  ==Ik probeer meestal de zaak zo dicht te timmeren dat je geen kant meer uitkunt.==

  Dat heb ik nog niet gezien. De stukken die ik van je heb gelezen waren allemaal vol drogredenen.

 4. Avatar van elsje dijkstra
  Het is niet waar!
  Wel?
  Ben jij echt van Zon, Victor?
  Die van van Zon op zaterdag?

  Niet?
  Een imitatie?
  Jammer.
  Ik dacht even …

 5. Avatar van Ruud Zweistra
  Nog iemand met een obsessie.

  P.S.
  Ik zie het nu – ik heb m’n contactlenzen weer in.

 6. Avatar van Ruud Zweistra
  Correctie:
  Iemand met een obsessie en het kwade residu van Desmei.

 7. Avatar van elsje dijkstra
  Wat is dat nou Ruud?
  Ik sta nota bene (ongevraagd) bij de favo’s hier.
  Dat geeft me toch zeker het recht om (impertinente) vragen te stellen?

  Waarom zou ik anders vermeld worden?
  Toch niet om te volgen bij wie ik langs ga, aanbeveel en commentaar achterlaat?
  Ik word gewaardeerd om mijn puntige reacties, mijn flitsende blogjes en mijn deskundig commentaar op de opinie pagina, zeker weten!

 8. Avatar van elsje dijkstra
  Nou, ik ben er weer weg van.
  Anders moet ik zoveel kopieren om te garanderen dat mijn woorden tot in de tweede, wat zeg ik, tot in de derde generatie bewaard zullen blijven. Daar heb ik helemaal geen tijd voor nu er steeds meer allochtonen zijn. Ik blijf maar knuffelen!
  Doei!

 9. Avatar van 100_woorden
  Ach ja, de beheerder van de groep politiek die zijn eigen gelijk altijd doordrukt en als hij daarop aangesproken wordt niet thuis geeft.
  Zoals Mihai al aangeeft, ben je (onbedoeld en/of onbewust?) een meester in de drogreden.

  De hel, dat zijn de anderen (Sartre), nietwaar?

 10. Avatar van Ruud Zweistra
  Daar heb je weer zo iemand die zijn eigen gelijk middels een oppervlakig commentaartje wenst door te drukken.

 11. Avatar van johanna_nouri
  @ Victor
  Het zonder enige tekst en uitleg verwijderen van blogs uit de groep Politiek, notabene blogs die oproepen tot het helpen van mensen die dat nodig hebben, komt inderdaad nogal dwingend over. Aan je woorden kan het niet liggen, want daar neem je niet eens de moeite voor.

  Steun slachtoffers aardbeving Haïti
  Giro 555 Den Haag

 12. Avatar van Victor Onrust
  Ik was even niet op kantoor….
  @Elsje: Weet niet wie je met "van Zon op Zaterdag", bedoelt maar ik ben het niet. Helaas kennelijk. Leuk dat je eens langskomt.
  @Ruud: Laat Elsje met rust
  @100, j_n, Voor deze ene keer heb ik jullie off-topics laten staan. Had ze bijna zonder tekst en uitleg verwijderd. Je krijgt nog antwoord ook. Er is niet altijd tijd en zin om dingen die van zelf spreken uit te leggen. Als personen niet de beschaving op kunnen brengen zelf fatsoenlijk na te denken of iets on topic is of niet ben ik daar niet toe verplicht. Overigens had men om uitleg kunnen vragen dat is niet gebeurt. Dit alles heeft niets met bovenstaand te maken.

 13. Avatar van Ruud Zweistra
  Victor Onrust 17-01-2010 13:03
  …@Ruud: Laat Elsje met rust

  Reactie:
  Excuses. Reflex.

 14. Avatar van Ruud Zweistra
  johanna_nouri 17-01-2010 12:43
  @ Victor
  Het zonder enige tekst en uitleg verwijderen van blogs uit de groep Politiek, notabene blogs die oproepen tot het helpen van mensen die dat nodig hebben, komt inderdaad nogal dwingend over. Aan je woorden kan het niet liggen, want daar neem je niet eens de moeite voor.

  Steun slachtoffers aardbeving Haïti
  Giro 555 Den Haag

  Reactie:
  De blindheid die ten grondslag ligt aan de verwarring van de begrippen "politiek" en "liefdadigheid" is met geen woorden te beschrijven.

  Behalve negatieve.

  Dat iemand de moeite neemt om niet te antwoorden, kan dus alleen maar geprezen worden.