Reacties

Groene lapjes voor het bloeden ? — 3 reacties

 1. Avatar van Jezzebel
  Man, wat ben je toch boos.
  Ik vind het wel leuk, die mini gazonnetjes op de trambaan.
  Unreal, toch echt.

  En die laatste foto is helemaal onwerkelijk.
  Prachtig!

 2. Avatar van Victor Onrust
  Ha Jezz, ;leuk dat je weer eens langskomt. Sinds ik Peter Sloterdijk gelezen heb koester ik mijn boosheid een beetje. Je komt daardoor nog eens ergens toe.

  Wij Amsterdammers moeten een hoop verdragen van onze bestuurderen en ambtenaren. Er wordt veel geld uitgegeven aan "beleid", rapporten, nota’s en aan leuke hobby’s van (deelraad-)wethouders die soms ontaarden in megalomane plannen zoals de NZ-lijn of de Zuid-as. Ondertussen worden de basistaken verwaarloosd of er wordt op bezuinigd.

  Op zich heb ik niets tegen gras op de trambaan, maar dan op een plaats waar het over een flinke lengte kan, waar er geen auto’s overheen hoeven en niet als daarvoor een goede trambaan moet worden opgebroken. Het heeft alle sporen van een groen mannetje (of vrouwtje) die ten koste van behoorlijk wat geld een statement wil maken. Waarna er vervolgens niet wordt nagedacht of het kan.

 3. Avatar van Jezzebel
  @Victor, weet je, als ik dat soort dingen zie, dan kijk ik er heel anders naar.
  Het zijn van die kleine troostcadeautjes die me blij maken.
  Ah leuk, iemand heeft iets bedacht om me heel even een beetje blijer te maken.
  Dat hoeven geen ellenlange lappen door de stad heen te zijn. (Wat denk je dat dat kost?)
  Het blijft wel de stad.
  Maar heel even zette hij me met dat minigazonnetje op het verkeerde been.
  Dat is een kunstenaar.
  Dat is goud waard.
  Kan mij niet schelen wat het kost.
  Maar misschien ben ik te veel een dromer.