Comments

Overwegingen bij Baudet en Lucebert — 2 Comments

  1. Ik vind uw artikel een beetje vergoelijkend. Er is groot verschil en één overeenkomst tussen beiden, Aantjes en Lucebert. Eerst maar even de overeenkomst, ze hielden allebei om verder te komen in dit tranendal, het leven hun bek over de misstap. En dat was hoewel begrijpelijk een grote morele fout. Het kostte Aantjes zijn baan en Lucebert zijn literaire integriteit.
    Het verschil is er ook: Lucebert ging vrijwillig nadat ons land was bezet in Duitsland werken en hemelde het regiem aldaar erg op. Dat ligt bij Aantjes anders, dacht ik, hij wilde juist de Arbeitseinsatz vermijden. En hij werd later geloof ik postbode en wilde terug naar ons land. Teo nam hij dienst bij die SS.

  2. Baudet is een trol. Hij weigert een kletsmeier te kritiseren. Het wordt dus niks met die man en zijn beweginkje. Dat lijkt mij goed nieuws.