Reacties

In Den Haag hebben 6 van de 10 jongeren een migratie-achtergrond — 2 reacties

  1. Ik denk eerlijk gezegd dat de gevestigde politieke partijen precies weten waar deze ontwikkelingen toe leiden. Ik denk zelfs dat zij daarom zo pro migratie zijn. Het heeft allemaal te maken met demografie. Kijk naar het aantal kinderen dat allochtonen en autochtonen gemiddeld krijgen. Dat ligt bij allochtonen welke malen hoger dan bij de gemiddelde Nederlander. Het is dus een kwestie van tijd voordat de allochtone Nederlander in de meerderheid is. En die hebben de gevestigde politieke partijen dan weer nodig voor zijn stem. Regeren is vooruitzien dus wat is er logischer dan nu alvast de toekomstige meerderheid te knuffelen en proberen aan jouw kant te krijgen? Totdat er natuurlijk een imam zegt dat alle moslims op een islamitische partij moeten stemmen, en dan heeft de gevestigde politieke orde het nakijken. De islamitische revolutie in Iran laat zien hoe dát af kan lopen…

  2. Laten we dan maar Oost-Europeanen toe laten. Die zijn ook niet te beroerd om te werken.

    Een tijdje geleden kwam ik een jongen uit Teheran tegen de me het volgende raadsel voorlegde. “In welk islamitisch land wonen bijna geen moslims meer?” ‘Iran’ was het goede antwoord en dat zegt veel over de sfeer daar