Reacties

Alles aan Lamayae Aharouay is fout — 2 reacties

  1. Deze dame is een schoolvoorbeeld van hoe de islam wordt gefaciliteerd door politiek correct Nederland om onze wetten en staatsinrichting te gebruiken om Nederland (en maar meteen het Vrije Westen) af te breken. Misbruik makend van een, door regressief links, opgedrongen ‘collectief schuldgevoel’ wordt geprobeerd de media dusdanig te manipuleren dat er nog meer ruimte gegeven wordt aan de islamisering van het Westen. Enige tegenstand hier tegen wordt direct gekwalificeerd als ‘extreem rechts’en ‘rascistisch’. Wat mij betreft mogen er meer blokkades plaatsvinden en is het hoog tijd dat de ‘provinciale massa’ de Randstad-stedelingen en ‘Grachtengordel-regressief-links’ duidelijk maakt dat we wel wat beters te doen hebben dan ons te wentelen in hun politiek correcte bubbel.

  2. Ricky Morales,mooi compact verwoord. Nu nog de linksgekkies,de bangerikken en de media ervan overtuigen