Reacties

Een zinloze non-discussie over de tweestaten “oplossing” — 3 reacties

  1. En ook nog een tenenkrommende, lange, traaguitgesproken introductie om de drie gasten te eren en autoriteit te verlenen.

  2. Wat eens verover werd door de is-lam, kan nooit terug gegeven worden. Terug roven is de beste onderneming. Je moet wel zeer sterk in je schoenen staan om dat te verwezenlijken en daar werkt Israël elke dag aan. Dat ze af en toe een raket op hun kop krijgen wordt op de koop toe genomen.

  3. Wellicht breekt ooit het besef bij de Palestijnen door dat het blijven dromen van de vernietiging van Israël niet realistisch is en dat dit vasthouden aan strijd en confrontatie niet alleen de Israëli’s maar ook de Palestijnen zelf alleen maar misère heeft gebracht.

    Tweestatenoplossing: definitief passé?