Comments

Bestaat Victor Onrust? — 4 Comments

  1. Bij mij is duidelijk wèl sprake van een pseudoniem en dus niet van een alter-ego. Mijn reden is ook te lezen op mijn blogsite: Er zijn nu eenmaal ook in Nederland mensen en groepen die bereid zijn intimidatie en erger toe te passen. Van die mensen probeer ik mij te vrijwaren door anoniem te bloggen. Mijn status als zzp’er speelt ook een belangrijke rol.
    Bert Brussen kan me dus de pot op, met zijn ‘lafbek’ ad hominem, stel dat hij dat ook naar mij toe zou gebruiken. Ik strijd absoluut met open vizier. Sterker, mensen zullen van mij vrijwel altijd reactie ontvangen waar een Bert Brussen allang is toegetreden tot de zelfingenomen polemisten die niet-reageren tot gewoonte hebben gemaakt, zogenaamd omdat ze er anders een dagtaak aan hebben, maar eigenlijk omdat niet-reageren wel zo makkelijk is.

  2. Wat BB betreft heb je in hoofdzaak gelijk, maar niet wat reageren betreft. Hij is juist een van de weinigen die wel veel reageert, vooral op TPO. Ik had ook altijd jouw reden als hoofdzaak staan (“ter bescherming van mijn vrijheid van meningsuiting”) maar was daar al lang niet tevreden over. Het is veel meer dan dat.

  3. Okay, goed om te weten dat hij wèl de gewoonte heeft te reageren. Ik neem die woorden terug.

    Ik zal dat andere bij mij eens nagaan. Toch denk ik niet als Peter van Lenth ook maar ietsje anders te denken dan als …

  4. Ik woon Op Karpathos ( Grieks eiland ) en heb net je boek ontvangen van mijn dochter die veel moeite heeft ondernomen om het boek te kopen, ze dacht dat het ook bij de gebruikelijke boeken leveranciers te koop was. Je boek is een welkome aanvulling! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>