HomeGeen categorieTaqiyya in de Volkskrant

Reacties

Taqiyya in de Volkskrant — 1 reactie

  1. Helemaal mee eens. Dat de Volkskrant deze lieden de ruimte geeft om hun leugenachtige verontwaardiging te ventileren is kenmerkend voor de dhimmitude die heerst binnen de gevestigde “journalistiek”. En dat Macron nu grote woorden gebruikt, maakt op mij in ieder geval géén indruk. Vergeet niet dat DeGaulle en zijn Vichynazi’s aan de basis stonden van de islamisering van Europa en dat de daaruit ontstane Europees Arabische Dialoog zijn invloed op alle onderdelen van het publieke leven nog steeds doet gelden. Ondanks, of misschien dankzij, de meest recente aanslagen wordt er door de EU stug door gebouwd aan Eurabia. Het zou voor een hoop mensen een goed idee, en misschien wel een eye-opener, zijn om het boek van Bat Y’Or daarover te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>