Reacties

Taqiyya in de Volkskrant — 2 reacties

  1. Helemaal mee eens. Dat de Volkskrant deze lieden de ruimte geeft om hun leugenachtige verontwaardiging te ventileren is kenmerkend voor de dhimmitude die heerst binnen de gevestigde “journalistiek”. En dat Macron nu grote woorden gebruikt, maakt op mij in ieder geval géén indruk. Vergeet niet dat DeGaulle en zijn Vichynazi’s aan de basis stonden van de islamisering van Europa en dat de daaruit ontstane Europees Arabische Dialoog zijn invloed op alle onderdelen van het publieke leven nog steeds doet gelden. Ondanks, of misschien dankzij, de meest recente aanslagen wordt er door de EU stug door gebouwd aan Eurabia. Het zou voor een hoop mensen een goed idee, en misschien wel een eye-opener, zijn om het boek van Bat Y’Or daarover te lezen.

  2. Helemaal mee eens.Maar waarom zeg je het zo verhullend. Dit bijvoorbeeld: Korankenners kunnen moeiteloos een groot aantal verzen citeren waarin geweld bepaald niet wordt afgewezen. Dubbele ontkenning – niet doen, lijkt me. Waarom schrijf je niet: In de Koran staat een groot aantal verzen die aanmoedigen tot geweld, bijvoorbeeld “………”. Laat dan zo’n tekst zien, de lezers moeten die zien, vind ik. De Koran moet steeds weer worden aangepakt, ook tussendoor in zo’n artikel als dit. De Koran is de boosdoener, daarin ligt het geweld vast en daarmee wordt iedere islamitische kleuter groot gebracht.