Comments

Uitspraken Blok passen in een patroon – Zien we een kantelmoment? — 1 Comment

 1. EUROPESE UNIE
  DE ONDERGANG VAN EUROPA.
  22 OKTOBER 2017
  In een toespraak tot het EU Fundamental Right Collogium in mei 2016 zei de vicevoorzitter Europese Commissie Frans Timmermans dat Brussel er alles aan moet doen om monoculturele staten uit te wissen, en het proces van omzetting naar de multiculturele diversiteit bij iedere afzonderlijke staat wereldwijd te versnellen. De toekomst van de mensheid, aldus

  Timmermans, zou niet langer berusten op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur.
  De massa-immigratie naar Europa zou een middel tot dit doel zijn. Geen land mag ontkomen aan de onvermijdelijke vermenging, veelmeer dienen de immigranten ertoe worden aangespoord ook de ‘verst verwijderde plekken van de planeet te bereiken om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen blijven bestaan’.
  Timmermans is een van de eerste EU-leiders die zijn masker heeft laten vallen over het plan van de Europese Unie om monoculturele staten door middel van massa-immigratie uit te roeien. Mensen die vast willen houden aan hun identiteit als volk of land hebben volgens Timmermans geen enkele plaats in de toekomst. Het streven van de EU is dus geheel in lijn met de ideeën van Coudenhove-Kalergi.

  https://gerard1945.wordpress.com/2017/10/

  Joost,
  Dat kantelmoment is hopelijk een begin, want de ellende die ons wacht is allang aan de gang. Lees het bovenstaande artikel en bekijk de video om tot de conclusie te komen dat we onze cultuur en ons land dreigen te verliezen. Hoe stoppen we die krankzinnige elietekermis