Reacties

Douglas Murray gaat ons niet redden — 2 reacties

  1. In alle bescheidenheid:
    Ik heb THE STRANGE DEATH OF EUROPE gelezen ‘from cover to cover’. Bij lezing van bovenstaande recencie vat het idee post dat de recencent dit niet gedaan heeft. Het boek van Murray geeft een helder en goed gedocumenteerde kijk op de werkelijkheid van de Islamisering van Europa en de verstrekkende gevolgen ervan, ook in demografisch opzicht. Een triest relaas wellicht, maar oprecht, zonder politieke correctheid. Persoonlijk kan ik lezing van dit eminent belangrijke werk van harte aanbevelen, een ‘must read’. Jammer dat er nog geen vertaling in het Nederlands is verschenen. Een extra is de prachtige schrijfstijl, heldere formulering, logische lijn.
    Een p.s.
    Humanisme bestond al lang voor het
    Christendom delen ervan gebruikte!

  2. Bovenstaand is uitdrukkelijk geen recensie maar een reactie op wat hij zegt (zoals ook geciteerd) in een interview. Verder is (en wordt) er wat mij betreft voldoende in het Nederlands geschreven over islamisering.