Reacties

Zeitgeist: nog erger dan de bolsjewisten — 3 reacties

  1. Ik was ook al begonnen aan wat research maar ik moest zo onbedaarlijk lachen om de onzin van die indiaan en dat verhaal van die Robert Ernst en die Algemene Vergadering dat ik niet in staat was om een serieus woord op papier te krijgen.

    Wel jammer want de gedachte achter het oorspronkelijk protest steun ik nog steeds. Maar op deze manier krijgen we geen betere en transparantere regelgeving voor de banken…

  2. Ik wilde vooral weten wat die Z beweging zelf nu eigenlijk voorstelde. Relatie met Occupy beweging (en dan vooral in US) heb ik niet onderzocht.

  3. Goed dat je het zo doorgespit hebt. Ik had er nog niet over gelezen, maar gelet op het beleid van bijv. mijn krant (VK) zal dat vast wel eerdaags het geval zijn en dan kan ik op basis van jouw artikel alsvast met een zeker (voor)oordeel beginnen met lezen.