Reacties

Kop van het jaar: Verwarde vrouw ….. — 6 reacties

 1. Avatar van Peter Louter
  Er is veel onbenoemd leed in de wereld.
  Mijn vrouw heeft vanmorgen mijn krat met knipsels omgekeerd omdat ze die krat nodig heeft. Ik had haar willen slaan of knijpen. Dat mag niet. In mijn verwariing zal ik haar heenzenden. Toch is het klein nieuws van wereldformaat

 2. Avatar van Henk van Leuken
  Ik ken Rhenen een beetje maar ik had de indruk dat ze daar altijd verwarde vrouwen heenzenden

 3. Avatar van Victor Onrust
  @Peter: Groet je vrouw van mij 🙂
  @Henk: Zij beging haar daad in Veenendaal en daar kan ik dan wel weer inkomen.

 4. Avatar van Peter Louter
  @Victor, zal ik doen, maar dat betekent toch potdorie niet dat je partij voor haar kiest 🙂

 5. Avatar van Annet
  Zo zie je maar weer gewoon accepteren
  anders komen er maar rare dingen van:)

  Groet, Annet

 6. Avatar van Glaswerk
  @Victor: Off-topic en naar aanleiding van jouw verzoek onder het Kokopelli-blog.

  Graag zelfs, jouw "hack" omzeilt waarschijnlijk de security problemen met het CAPS inlogsysteem. Ik wilde het ook al gaan uitzoeken (ik heb vandaag voor het eerst feedback gekregen uit België, vandaar ook mijn testblogje eerder deze avond) maar ik heb daar nog geen tijd voor gehad.

  Alvast bedankt.