Reacties

What’s the Ugliest part of your body? — 5 reacties

 1. Avatar van Ruud Zweistra
  Ja ja, die heb ik ook. Weliswaar was mijn broer eerst, en ben ik normaal niet zo experimenteel, maar dit is allemaal midden in de roos.

 2. Avatar van Blew
  Ik houd heel veel van experimentele muziek, maar met Zappa heb ik nooit iets kunnen beginnen. Die stem is vreselijk en zijn vaak nogal seksistische teksten liggen me ook niet. Veel te gezocht en gevonden. ‘Grappig’ zonder humor (‘Does Humor Belong In Music?’ – Ja, maar niet op die manier! Voor sommige gitaarstukken (vraag me geen titels) kan ik wel meer waardering opbrengen.

 3. Avatar van Kokopelli
  @Victor: Koel!!

  Ik begon met de verzamelelpee Mothermania (http://en.wikipedia.org/wiki/Mothermania). Daarna was al snel het hek van de dam. Het meeste werk (op het klassiek georiënteerde spul na) heb ik wel in huis. Alleen moet ik altijd wel wachten totdat Vrouwe Ivy de deur uit is wil ik Zappa zonder bezwaard gemoed kunnen draaien…

  Groet,
  Kokopelli

  PS. Ik ben jouw voorstel niet vergeten. Het was erg druk de laatste dagen.