Reacties

Blog-Statistiek — 6 reacties

 1. Avatar van Alice
  mag ik wat vragen ?
  heb je hier en daar een typfout gemaakt? want ik snap het niet.
  Als je géén typ fouten hebt gemaakt kun je dan de cijfertjes uit het volgende citaat verduidelijken voor mij?
  om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen?

  In de periode 28/12/2006 22:01 10/10/2006 13:52 zijn er 14815 blogs gepost door 882 bloggers. 16.8 blogs per blogger ofwel 1 blog per 5 dagen.

  14815/88 is 168.5 blogs per dag.

 2. Avatar van Frans Muthert
  Hallo beste Victor,
  Je bent lekker bezig, zo te zien.
  Hoe moet ik die gebrekkige (jammer dat het vk-blog geen tabellen genereert) tabel lezen? Drie scores van links naar rechts? En wat houden die precies in?
  Tja als je een blog publiceert over kliekjes, ben je wel meteen de lul: wat bedoel je met = Veel bloggers uit de kliekjes van Ko Lere zitten tussen de 40 en 60 (Frans zelf op 55). Ongeveer één per 2 dagen.= ? Zijn bloggers uit het kliekje van… mensen die gereageerd hebben? Ik vind het wel geestig allemaal.
  Ben overigens ook benieuwd hoe je dit weet op te hoesten. Maar dat zal wel het geheim van de smid blijken.

 3. Avatar van Victor Onrust
  Ik heb een en ander aangepast. Hoop dat het nu duidelijk is.
  @Frans: tussen de 40 en 60 per blogger op 88 dagen is ongeveer één per twee dagen dacht ik. Met "de kliekjes" bedoel ik een flink aantal namen die jij in je lijstjes hebt gezet. Het lijkt me niet fijn voor de server van de VK als veel mensen dit even gaan proberen, dus de truc houd ik voor me.

 4. Avatar van happy newsman
  Erg leerzaam. Hoop dat er meer van dit soort informatie volgt.