Comments

“Suiker” dreigt de nieuwe aanduiding te worden voor Islamterreur — 1 Comment

  1. Helemaal mee eens: We are at war. Niet omdat wij dat willen, maar omdat het ons wordt opgedrongen door overwegend links-regressieve politici in o.a. Den Haag en EU-hoofdkwartier Brussel. Naast de al bekende moslim taqiyya is er nu ook een overheids- en MSM-taqiyya.Men (CBS/politici m.u.v. PVV en FvD) heeft het uitsluitend over de ‘eerstelingen’ en laat policor doelbewust de 4-5-6(?) na-reizigers p/p achterwege! Ik reken in het huidige en toekomstige islamiseringstempo niet meer in 3-4 decennia; ik zou 1 decennium al vrij lang vinden m.b.t. de islamisering van o-n-s Nederland.Het aandeel moslims (nieuwelingen alsook 3e/4e/etc. generaties) in vrijwel alle grote en middelgrote steden in NL groeit eng hard… Ik spreek ook niet meer over samenleving maar apartleving, niet over integratie maar uittegratie.Zelfs de VN weet dat het aandeel echte vluchtelingen slechts 3% is (zie artikel). De omvolking middels het ongelimiteerd toelaten van m.n. IQ- en EQ-arme moslims uit het MO en inmiddels al half Afrika zal leiden tot volksopstanden in het gunstigste geval en tot witte genocide in het slechtste geval. En ‘onze’ MSM en links- en goedmensen zwegen. En Brussel zag dat het goed was….