Gaan we de USA boycotten?
Wat presidentskandidaat Santorum in de USA roept over het euthanasiebeleid is wel een paar graden erger dan het meldpunt voor MOE-landers van de PVV. En wat doet de regering? Geen reet!
Terwijl het in dit geval heel simpel is: Je kunt zo iemand voor de rechter slepen wegens smaad.
Moeten we de USA nu maar gaan boycotten? De vraag alleen al geeft aan hoe absurd en ondemocratisch dit geroep bij onze mede Europeanen de Polen is.
Terzijde: Is het toeval dat er nu opeens een stuk kan verschijnen waarin euthanasie moord wordt genoemd in de Volkskrant van 22 februari ?
Toevallig net een interview aangehoord met Max Blumenthal over Rick Santorum. Met transcript .. http://tinyurl.com/7j46emq .. Er zaten reacties onder dat stuk over euthanasie waarin men zich afvroeg hoe gek Santorum is. Dat wordt in dat interview goed behandeld. Let ook op de reacties op dit interview. Zoiets lees je echt niet in de Volkskrant. Die krant wordt overigens met de dag minder betrouwbaar. Afgelopen kerst heb ik een lang gesprek gehad met iemand die bij een Amerikaans persagentschap heeft gewerkt en die was het wel met me eens dat de Volkskrant veramerikaniseert. Dat moet de invloed van Philippe Remarque zijn. Van dat soort mainstream-redacteuren dertien in een dozijn in de VS. Onder het mom van vrijemeningsuiting wordt een opiniestuk geplaatst van een filosemitische racist als Struyk van Bemmelen die o.m. destijds bleef volhouden dat Nelson Mandela een terrorist is en dat een boycot tegen het apartheidsregime uit den boze was .. http://tinyurl.com/7wr6egm .. en nu probeert deze de VPRO het zwijgen op te leggen. Reacties mijnerzijds over de administratieve detentie van Palestijnen en de hongerstaking van Kader Adnan ..http://tinyurl.com/76rnmfo.. die tot doel hadden het onmenselijke van de zionistische elite in Israël aan te tonen werden subiet geweigerd, terwijl de progressieve joodse academici van Mondoweiss.net in hun kritiek veel verder gaan dan de VPRO. De Volkskrant is dus politiek correct naar het beeld van msm in de VS. Hoeveel invloed dit heeft op Aleid Truydens weet ik niet, maar het zou best kunnen dat dit het geval is.
Nu over die Polen. Willem Schinkel zou vinden dat je mening hier getuigt van een hyporeflexieve politieke correctheid op basis van een nieuw realisme die de maatschappij als een organisme ziet, een lichaam, dat beschermd moet worden tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Bij Wilders ziet men dit bij veel voorstellen telkens weer terugkeren. Het boek van Schinkel heet “Denken in een tijd van sociale hypochondrie.”