Site pictogram Wat te DOEN

Sperma als eerste levensbehoefte

Officieel is menselijke rasverbetering verboden. Rasverslechtering mag wel, en wordt zelfs gestimuleerd. Kinderen krijgen en opvoeden wordt door het moderne feminisme niet meer gezien als de mooie kerntaak van de vrouw. Het huwelijk is ook niet meer bedoeld om een gezin te stichten, maar om te bewijzen dat je van elkaar houdt. Wat dat dan ook tegenwoordig nog mag betekenen. Als het er al van komt, dan na je 30e als je als vrouw carrière hebt gemaakt of – voor de meesten – duidelijk is dat dat niet lukt.

Een mannelijke partner is daarbij vaak ongewenst, maar als het dan toch moet liefst een slaafs type dat graag de oorspronkelijke vrouwenrol vervult. Niet bepaald het beste wat je uit een manmens kunt halen. Een kinderwens is nog wel een beetje modieus, misschien vooral bij homostellen. De kwaliteit van sperma neemt met de jaren af en gaat over de hele linie al langer omlaag. Zwangerschappen, zeker eerste zwangerschappen, zijn boven de 30 problematisch.

Kortom, het proces van een goede partner zoeken en met hem voor gezin en nageslacht zorgen is zwaar verstoord. In plaats daarvan duikt de spermabank op waar goed zaad verkrijgbaat is en men ongestoord kan selecteren op kwaliteiten van de donor. Niet overal trouwens, maar een reisje naar het buitenland is geen probleem.

Voortplanting en opvoeding wordt in het postmoderne Westen net als het hele leven in toenemende mate een bedrijfsmatige activiteit.

Isaac Asimov schetst in The Naked Sun al in 1957 een situatie waarin mensen alleen nog virtueel contact hebben. Kinderen worden kunstmatig gekweekt, maar voor de bevruchting moet er nog echt geneukt worden. Dat is een met tegenzin vervulde morele verplichting voor mensen die daarvoor in aanmerking komen op grond van genetische kenmerken. De bevolking van de gekoloniseerde planeet moet tot 20 000 volwassenen beperkt blijven, allen eigenaar van geheel gerobotiseerde agrarische landgoederen. Asimov mag in veel opzichten wel dé moderne profeet genoemd worden.

Houellebecq heeft weer een vooruitziende blik als hij in Vernietigen een vrouw opvoert die haar blanke man haat en met zaad van een zwarte donor een kind krijgt. Er wordt ook nog een spermabank door een terreuraanslag vernietigd.

Naast rasverslechtering worden we ook bedreigd door volksverslechtering door voortdurende import van vijanden van het volk.

Na de verkiezingsnederlaag in maart moest D66 nodig iets nieuws verzinnen om aandacht te krijgen. Sperma moet goedkoper geeft goed de totale minachting voor ons menselijk bestaan weer en zal hopelijk veel stemmen kosten

Mobiele versie afsluiten