HomeGeen categorieMIJN intellect

Reacties

MIJN intellect — 2 reacties

  1. Ik zou, Victor, waarlijk en waarachtig, graag rond-twitteren dat dit stuk van jou door iedereen gelezen moet worden, maar ik kan er, zoals vaker, geen touw aan vastknopen. Wat mij betreft vliegt het alle kanten op, maar ik houd de mogelijkheid open dat het aan mij ligt. En het is jammer dat je het weer persoonlijk maakt: deze keer moet Baudet hoognodig afgezeken worden, zoals je dat eerder met Lukkassen deed. Inderdaad: “Altijd kritiek” heb ik meermalen tegen je gezegd en dan bedoeld ik dat jij niet gewóón kritisch bent, maar teksten en personen waarmee je het niet eens bent totáál verguisd en daar dan een vernietigend oordeel over velt. Je hebt een béétje bijgeleerd, getuige het feit dat je in het bovenstaande Baudet nog énig krediet geeft, maar als jij niet leert dat de wereld echt een stuk minder “rationeel” en maakbaar is dan jij schijnt te denken, zal jij je blijven vervreemden van degenen die eigenlijk je bondgenoten zijn.

  2. Ik kan er weinig aan doen Martien. Snap niet wat je niet snapt. Het is voor mijn doen een redelijk lineair betoog over een niet al te ingewikkelde zaak. Namelijk hoe je kunt omgaan met je talenten.

    Verder: Jij wil gewoon op die vrij potsierlijke claim van Baudet geen enkele kritiek horen. En ik meen dat ik in eerdere gevallen ook mijn gemeende waardering voor zijn wel aanwezige kwaliteiten heb uitgesproken. Het is niet met vreugde dat ik constateer dat de plannen van Baudet (en Wilders) geen oplossing van de doorhenzelf geconstateerde problemen kunnen brengen. Ik ben daarin overigens absoluut niet de enige. Dat is inderdaad tot de grond toe afbreken. Daar heb ik inmiddels meer dan genoeg over geschreven. Zie bijvoorbeeld Nexit – een slecht idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>