Site pictogram Wat te DOEN

Van Agt: venijnig dom gezicht van hedendaags antisemitisme

Dat van Agt bij de mainstream media nog wel eens aan het woord komt is begrijpelijk. Dat Café Weltschmerz het nodig vindt deze man anderhalf uur te vertonen maakt duidelijk dat men vernieuwende meningen kennelijk voldoende in evenwicht vindt met het MSM geweld om deze kast-antisemiet uitgebreid aan het woord te laten.

Het interview laat zien dat de hedendaagse Westerse antisemiet zich laf verschuilt achter Hamas en met verontwaardiging kan uitroepen dat hij “niets tegen joden heeft” daarbij wordt ongeveer alles wat Hamas en Palestijnen over oorzaak en gevolg van hun “toestand” zeggen onverkort overgenomen en zo nodig goedgepraat. De raketbeschietingen vanuit Gaza zijn bijvoorbeeld een noodsignaal, vergelijkbaar met een lichtkogel van een schip in nood. Alle informatie van Israëlische zijde, behalve die van enkele linkse fellow-travellers die de weg kwijt zijn wordt weggewuifd met het excuus dat men zich niet overal in kan verdiepen, dat men “keuzes moet maken”. Diezelfde laffe truck wordt uitgehaald als gevraagd wordt waarom hij zich niet opwindt over de vele doden in oorlogen die door de Islam in het midden Oosten worden gevoerd.

Op vragen wat men er van vindt dat de Islam, de Islamitische staten in het algemeen en Hamas in het bijzonder doordrenkt zijn van antisemitisme en Hamas in zijn doelstellingen heeft staan om Israël van de kaart te vegen geeft men eenvoudigweg geen antwoord, behalve dan dat de Palestijnse zaak hoe dan ook gesteund moet worden omdat Israël een koloniserende expansieve onderdrukkende staat zou zijn. Gezien de ontwikkelingen is het duidelijk wat er met de joden in de rest van de wereld gaat gebeuren als die vernietiging onverhoopt zou lukken.

Welnu, als je dergelijke “keuzes” maakt, als je over het karakter van de Islam niets wenst te weten, dan ben je een antisemiet. Of je de “protocollen van Zion” nu naast je eigen bed hebt liggen of dat aan je Palestijnse vrienden overlaat.

Lees voor een uitgebreide bespreking van het interview Café Weltschmerz: Van Agt en Knoop verraden Israël ieder op eigen wijze door @MartienPennings. Houd een teiltje bij de hand. Uit 2012: Knettergekke antisemiet door Peter Rissing

Mobiele versie afsluiten